Contacteaza-ne
 

    Evoluam           
impreuna
 
 
 
Prima pagina
Despre noi
Alpha Bank Romania
Actionari si Consiliu de Administratie
Serviciile Noastre
Politica de Finantare Leasing
Echipamente Disponibile
Vehicule Disponibile
F.A.Q Leasing
Cariere
Contact
Informatii utile:

Curs valutar Alpha Bank
Cotatii EURIBOR 3M

Protectia consumatorului - ANPC Protectia Datelor cu Caracter Personal
Sugestii si reclamatiiComentariile si sugestiile Dvs. reprezinta cel mai important punct de plecare pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor nostre.
Subiectul * :

Mesajul
Dumneavoastra * :
Nume * :
Prenume * :
CNP * :
Firma:
CUI * :
Oras * :
Fax:
E-mail * :
Telefon / Mobil * :
Am fost informat cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal
Completarea campurilor marcate cu * este obligatorie .

Modul de tratare a reclamatiilor primite:

1. Alpha Leasing Romania IFN pastreaza confidentialitatea informatiilor furnizate de Dvs.. Se accepta deasemenea si formularele nesemnate, care vor fi tratate cu aceeasi atentie si seriozitate de catre Conducerea Alpha Leasing Romania IFN.

2. Toate reclamatiile sunt inregistrate si analizate in cel mai scurt timp de catre Conducerea Alpha Leasing Romania IFN.
Conducerea Alpha Leasing Romania IFN isi exprima intentia clara de a sprijini si rezolva orice problema care ar putea sa apara pe parcursul colaborarii noastre.

Atitudinea Alpha Leasing Romania IFN fata de reclamatii

1. Deschidere
Alpha Leasing Romania IFN incurajeaza exprimarea libera a nemultumirilor partenerilor de afaceri, in vederea imbunatatirii calitatii produselor si serviciilor oferite.

2. Apreciere
Alpha Leasing Romania IFN apreciaza in mod sincer sentimentul de incredere din partea partenerilor de afaceri si sprijinul acestora in solutionarea oricaror probleme aparute. Comentariile si sugestiile Dvs. reprezinta cel mai important punct de plecare pentru imbunatatirea calitatii produselor si serviciilor oferite.

3. Tratare corecta
Alpha Leasing Romania IFN va asigura ca va acorda maxima importanta tuturor sugestiilor si reclamatiilor primite de la Dvs..
Alpha Leasing Romania IFN isi propune sa rezolve in mod eficient toate problemele aparute si sa isi imbunatateasca calitatea produselor si serviciilor oferite, ca urmare a experientelor dobandite pe parcursul colaborarii cu Dvs..

Alpha Leasing Romania IFN doreste sa va multumeasca pentru sprijinul Dvs. in solutionarea oricarei probleme care ar putea sa apara pe parcursul colaborarii noastre.

Puteti descarca formularul de sugestii si reclamatii in format PDF in vederea completarii si depunerii la unul dintre sediile Alpha Leasing Romania IFN .