Contacteaza-ne
 

    Evoluam           
impreuna
 
 
 
Prima pagina
Despre noi
Alpha Bank Romania
Actionari si Consiliu de Administratie
Serviciile Noastre
Politica de Finantare Leasing
Echipamente Disponibile
Vehicule Disponibile
F.A.Q Leasing
Cariere
Contact
Informatii utile:

Curs valutar Alpha Bank
Cotatii EURIBOR 3M

Protectia consumatorului - ANPC Protectia Datelor cu Caracter Personal Politica privind Modulele Cookie Termeni si Conditii

Despre Noi

Alpha Leasing Romania IFN a fost infiintata la inceputul anului 1998 cu scopul de a oferi servicii de finantare prin leasing si a reusit sa se impuna, de-a lungul timpului, gratie serviciilor de calitate oferite, drept o prezenta constanta in mediul economic romanesc. Alpha Leasing Romania a evoluat datorita promovarii unei strategii de parteneriat inovatoare si flexibila cu clientii sai, detinand in prezent un portofoliu important de clienti, societati comerciale si persoane fizice autorizate din Romania.

Alpha Leasing Romania IFN ofera clientilor grupului Alpha Bank solutii alternative de finantare, iar clientilor proprii ofera oportunitatea de a-si dezvolta afacerile prin colaborarea cu celelalte societati membre ale grupului Alpha Bank, astfel: Alpha Bank Romania, Alpha Finance Romania si Alpha Insurance Brokers.

Alpha Leasing Romania IFN este membru fondator al Asociatiei Societatilor Financiare – ALB Romania din anul 2004, si totodata prima companie companie inregistrata in Registrul General si Registrul Special al BNR drept o institutie financiara nebancara (IFN), in anul 2006.

Alpha Leasing Romania IFN a avut o implicare activa prin reprezentanti dedicati in Comitetele de lucru ale Asociatiei Societatilor Financiare sprijinind intotdeauna initiativele si eforturile asociatiei si contribuind astfel la dezvoltarea si reglementarea pietei de leasing din Romania.

Viziunea Alpha Leasing Romania IFN

Viziunea Alpha Leasing Romania IFN este de a oferi servicii de finantare competitive si de a raspunde astfel asteptarilor clientilor nostri prin calitate si profesionalism.

Dorim sa furnizam servicii la cele mai ridicate standarde, sa asiguram flexibilitatea si transparenta operatiunilor, sa construim parteneriate de afaceri importante.

S.C. ALPHA LEASING ROMANIA IFN S.A.

Sediul social : Piata Gheorghe Cantacuzino, nr. 6, sector 2, Bucuresti
Numar de ordine in Registrul Comertului : J40/1068/1998
Cod Unic de Inregistrare : 10181036
Cod de Identificare Fiscala : RO 10181036
Capital social subscris si varsat : 4.695.000 RON
Numar de inregistrare in Registrul General
al BNR :
RG-PJR-41-110030/08.12.2011
Numar de inregistrare in Registrul Special
al BNR :
RS-PJR-41-110002/08.12.2011


Structura organizatorica Alpha Leasing Romania IFN

Presedinte Executiv : Cristian Hincu
Vicepresedinte Executiv: Marius Rosu